Belettering

Rako-Printing ook voor uw beletteringen

Uw auto voorzien van uw bedrijfslogo of uw auto volledig in een andere kleur? Of een sticker van 30x43m ! Bij RaKo-Printing bent u aan het goede adres. Ook hebben we de beschikking over XXL printers. Hierdoor kunnen we oneindig printen. Alle afmetingen zijn mogelijk (Soms met een ‘bijna’ onzichtbare lasnaad).

Raambelettering

Uw bedrijfsnaam, logo of afbeeldingen op uw raam. Opvallend of decoratief, minder inkijk, en geen of nauwelijks lichtverlies. Breng uw bedrijf duidelijk in beeld. Ondoorzichtig of transparant, duurzaam, kleurecht en luchtbelvrij aangebracht. Ook leveren wij zonwerende folies.

Auto belettering

Carwrap
Een carwrap is een speciaal ontwikkelde hoogwaardige folie, bedoeld om aan de buitenzijde van de carrosserie van een auto aangebracht te worden. De resultaten zijn verbazingwekkend! Uw auto in een andere kleur of uw auto geheel full-colour inpakken voor het overbrengen van uw boodschap? RaKo-Printing verzorgt het voor u! Als u de kleur beu bent kunnen we de wrap verwijderen en heeft u zonder lijmresten of beschadigingen uw ’oude’ kleur auto weer terug.

Steenslagfolie
Ook bestaat er de mogelijkheid om door ons een steenslag werende folie op uw motorkap aan te laten brengen. Geheel onzichtbaar maar u heeft geen last meer van steenslag!

Reclame op uw auto?

Uw bedrijfslogo op uw auto? RaKo-Printing voldoet aan uw wensen. Wat u wilt uitstralen realiseren wij op uw auto. Van logo tot volledige, rijdende reclamezuilen.

Ramen laten tinten?

We tinten de ramen van auto’s, boten, kantoorpanden etc.
Veiligheid boven alles. Ramen laten tinten door RaKo-Printing geeft niet alleen privacy achterin de auto, maar beschermt ook tegen UV straling en warmte door de zon. Daarnaast onttrekt u spullen die in de auto, de boot of het pand blijven liggen uit het zicht en heeft u minder kans op inbraken. Daarnaast is het schermbindend bij een eventuele aanrijding. Hierdoor is er geen rondvliegend glas meer mogelijk. Het glas ’plakt’ namelijk aan elkaar.
Het is ook mogelijk om te kiezen voor een extreem sterke glasheldere security film. Dit product maakt het breken van het glas nagenoeg onmogelijk.

Medewerker van RaKo-Printing whatsapp