Buitenreclame

Trek de aandacht met uw logo of slogan!

Wanneer u de absolute aandacht wilt trekken en u heeft er ruimte voor, kies er dan voor een mooi frame aan uw gevel te hangen met daarop uw boodschap of logo. Met uw geveldoek trekt u continu alle aandacht. Het voordeel is dat het doek gemakkelijk te verwisselen is zodat er gewisseld kan worden van boodschap.

Laat reclamebanners of pvc-spandoeken drukken die uw reclameboodschap perfect overbrengen! Wij bieden u reclamedrukwerk op groot formaat uiteraard in topkwaliteit en met een aantrekkelijke service! Ook leveren we meshdoeken. Deze worden vaak gebruikt wanneer de wind door het doek heen mag waaien.

Door zichtbaar reclame te maken zult u eerder klanten naar binnen halen. U past buitenreclame toe om uw bedrijfspand nóg meer te laten opvallen, maar ook om op beurzen en evenementen in de buitenlucht de aandacht op uw producten en bedrijf te vestigen. Wanneer u reclamemateriaal voor buiten bestelt, zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Zo dienen bijvoorbeeld uw bedrukte reclameborden, spandoeken en vlaggen waterbestendig te zijn en moeten zij tegen een stootje kunnen. Bij RaKo-Printing kunt u terecht voor sterke én effectieve reclamematerialen, zodat uw boodschap altijd zichtbaar is.
Laat uw bedrijfspand extra opvallen met een mooie mastvlag, beachflag, dropflag, gevelvlag, raamvlag of kioskvlag. Gegarandeerd aansprekende en betaalbare reclamedragers!

Naast vlaggen leveren wij ook bedrukte banners in de vorm van spandoeken en roll-up systemen. Ook leveren wij hekwerkbanners, ideaal om een parcours uit te zetten én tegelijkertijd om reclame voor uw bedrijf of evenement te maken. Ons assortiment aan reclamematerialen voor buiten bestaat daarnaast uit o.a. reclameborden en plaatmateriaal, stoepborden, banieren en meer.

Zoekt u accessoires om uw buitenreclame nog aantrekkelijker te presenteren? Ook daarvoor bent u bij RaKo-Printing aan het juiste adres. Denk aan verlichting of exclusieve koppelstukken.

Medewerker van RaKo-Printing whatsapp