Bedrijfskleding

Professionele bedrijfskleding

RaKo-Printing is de specialist voor professionele bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voor bedrijven. In ons assortiment is bedrijfskleding te vinden voor uiteenlopende branches zoals bouw, horeca, zorg, logistiek, automotive, zakelijk, agrarisch, beveiliging, offshore en industrie. Voor elke branche hebben we een passende set bedrijfskleding in onze collectie beschikbaar.

De kleding wordt in onze eigen drukkerij voorzien van bijvoorbeeld uw logo, initialen of lijfspreuk. Alles is mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk uw kleding te laten borduren.

Doordat we alles in eigen productie hebben kunnen we snelheid en kwaliteit garanderen. U ontvangt altijd van tevoren een proefdruk, dit kan digitaal of fysiek. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bestelling naar wens geleverd wordt met de juiste uitstraling.

Wilt u advies over passende bedrijfskleding? Vraag vrijblijvend informatie aan. We komen graag met onze mobiele paskamer bij u langs. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om bij ons langs te komen in onze showroom.

Medewerker van RaKo-Printing whatsapp